O nas

Edinstveni dnevniki z novo dimenzijo izpolnjevanja

Zgodba o Blumi se je pričela z idejo dveh entuziastičnih mamic, ki sta v času skupne porodniške želeli pripraviti dojenčkov dnevnik po njuni meri. Prišli sta na idejo, da ustvarita spletni dnevnik za beleženje spominov v dojenčkovem prvem letu. Ni minilo dolgo, ko je s pomočjo razširjene ekipe nastal prvi Blumin produkt – dojenčkov dnevnik »Do neba – moje prvo leto«. Gre za prvi slovenski spletni dnevnik za beleženje spominov na otrokovo prvo leto, ki ga ob koncu izpolnjevanja uporabniki prejmejo na dom v elegantni tiskani obliki.


V celoti izdelani z Sloveniji

Od zasnovne ideje do realizacije aplikacije in izdelave končnega produkta – tiskanega dnevnika, so Blumini dnevniki v celoti izdelani v Sloveniji.


O nama
Hej, sva Petra in Sabrina.

V prvi vrsti sva mamici trem malim škratkom, Joštu, Ani in Viti. Sva pa tudi ljubiteljici estetike, dobrih knjig ter prijateljici.
Dve perfekcionistki, ki vedno znova posegava po popolnosti ter nenehno vidiva priložnosti za izboljšave.
Ljubiteljici shranjevanja in obujanja spominov, ki sva Blumine dnevnike opremili s sodobnim načinom izpolnjevanja ter jim hkrati dodali nostalgičen pridih tradicionalnega tiskanega dnevnika. Vsaka stran v dnevniku je pripravljena zelo premišljeno in srčno.

Želiva vam obilo užitkov ob shranjevanju svojih najbolj dragocenih spominov.

P & S