Aplikacija

Blumina aplikacija je v celoti slovenski produkt, saj je bila zasnovana in razvita v Sloveniji. Odlikuje jo preprostost uporabe. Z aplikacijo smo namreč želeli poenostaviti beleženje spominov; se ogniti razvijanju fotografij in predvsem omogočiti sprotno shranjevanje najbolj dragocenih spominov.

Naša ideja je bila tako kot aplikacija, preprosta.

Združitev TEHNOLOGIJE z VEČNOSTJO TISKOVIN

S prvim produktom; Dojenčkovim dnevnikom Do neba – je naša ideja o tovrstnem načinu izpolnjevanja ugledala luč sveta. Razvili smo unikatno aplikacijo, ki ne le prihrani precej časa in denarja, temveč na eleganten ter butičen način vam; in kasneje vašim otrokom, zagotovi obujanje spominov ob listanju večnih tiskovin.

V našo ponudbo smo dodali tudi Nosečkin dnevnik Pod srcem. Drugačen, unikaten, s sodobno grafično podobo – a z enakim bistvom – izpolnjevanjem kjerkoli in kadarkoli na katerikoli elektronski napravi.

CILJ:


Blumine dnevnike odlikujejo:
  • enostavna uporaba,
  • izpolnjevanje v spletni aplikaciji,
  • možnost izpolnjevanja kjerkoli in kadarkoli,
  • individualizirana vsebina,
  • različne grafične teme pri določenih dnevnikih,
  • vrhunsko dovršen videz tiskane različice,
  • moderna in trajnostna naslovnica,
  • možnost individualizirane naslovnice pri določenih dnevnikih,
  • hramba dnevnika v lični škatli, ki omogoča shranjevanje dojenčkovih predmetov (duda, zapestnica iz porodnišnice, materinska knjižica),
  • v celoti slovenski proizvod.

Kaj je dobro vedeti, preden začnete z izpolnjevanjem:

V dnevnikih so pod posameznimi naslovi in podnaslovi podrobnejše usmeritve, ki smo jih poimenovali »smerkoti«. Z njihovo pomočjo vam ponujamo možnosti in ideje, kaj vse od spominov lahko pod določen del zapišete. Smerkoti so lahko v veliko pomoč pri izpolnjevanju, lahko pa jih po volji ignorirate in vsebino popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam.

Vam kakšna stran ni všeč? Poljubno jo zamenjajte. Ob izpolnjevanju dnevnika boste imeli v orodni vrstici ves čas možnost zamenjave vsebine strani, če vam le ta morda ne bo ustrezala. Zamenjate jo lahko s celostransko fotografijo ali citatom.

Dojenčkov dnevnik DO NEBA

Prvo leto z vašim dojenčkom je zagotovo pestro in polno prigod ter spominov, ki jih sedaj lahko shranite v prvem dojenčkovem dnevniku, ki ga izpolnjujete v spletni aplikaciji. Naša želja je bila, da dojenčkov dnevnik umestimo v čas v katerem živimo. V ta namen smo razvili aplikacijo, preko katere dnevnik enostavno izpolnite, na koncu pa prejmete tiskani obliki na dom.

Velika prednost izpolnjevanja dojenčkovega dnevnika v aplikaciji je prilagajanje vašim potrebam. Z Blumino aplikacijo lahko izbirate med različnimi vsebinskimi zamenjavami strani ter grafičnimi podobami (template-i), s katerimi lahko dojenčkov dnevnik resnično prilagodite vam.

Poleg že naštetega smo v dnevnik vključili tudi t.i. dodatke. Gre za možnost vstavljanja dodatnih, tematsko obarvanih strani, ki jih lahko zaradi izpolnjevanja v aplikaciji v dnevnik umestite kronološko.
Manja, 29 let:
Mislim, da si dnevnika ne bi mogla boljše prilagoditi. Za prvega sina sem izpolnjevala dnevnik v fizični obliki, ki še zdaj ni čisto dokončan. Pri drugem sinu, sem izbrala Blumo – super odločitev! Zelo mi je bilo všeč to, da sem lahko kakšno stran v dnevniku, ki mi ni ustrezala zamenjala. Še najbolj pa mi je bilo všeč, da sem lahko vse tematske dodatke (praznovanje prvega novega leta; prvo potovanje) umestila točno v del dnevnika, ki je sovpadal s starostjo mojega Lana. Res, super ideja!
Podrobnejši opis celotnega dojenčkovega dnevnika Do neba lahko najdete v zavihku Dojenčkov dnevnik.

Vstopite v aplikacijo in shranite spomine na prvo leto vašega dojenčka.

Nosečkin dnevnik POD SRCEM

Obdobje nosečnosti je polno velikih prelomnic, ki vplivajo na življenje vsake nosečnice. Gre za čas velikih občutij in sprememb, ki jih ne doživite velikokrat v življenju. Zato je pomembno, da takšne trenutke zabeležite in shranite za vedno. Pri Blumi smo pripravili edinstven Nosečkin dnevnik Pod srcem, ki ga enostavno izpolnete v spletni aplikaciji, in prejmete v tiskani obliki na dom.

V nosečkinem dnevniku lahko beležite svoj potek in aktivnosti v času nosečnosti. Blumina aplikacija ponuja številne prednosti izpolnjevanja, saj lahko nekatere strani v dnevniku zamenjate, uporabite pa lahko tudi t.i. dodatke, s katerimi v dnevnik vstavite dodatne, tematsko obarvane strani. Izpolnjevanje v aplikaciji omogoča, da dodatke v dnevnik umestite kronološko. Nosečkin dnevnik Pod srcem je na voljo v eni grafični podobi, ki jo odlikuje sodoben in nevtralen dizajn.

Vsebina nosečkinega dnevnika je bila zasnovana po vaših željah in je razdeljena na štiri večje tematske sklope.

Več o nosečkinem dnevniku si lahko preberete v zavihku Nosečkin dnevnik.

Vstopite v aplikacijo in shranite spomine na svojo nosečnost.